Gyminstuif bij DOK

Op zaterdag 26 september was het zover, de officiële aftrap van het nieuwe seizoen van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede.

Door Anja van Gemert

De jaarlijkse gyminstuif stond weer op het programma. De sporthal het Riet werd omgetoverd tot één grote speeltuin.

Alle leden van DOK en alle vrienden en vriendinnen waren welkom om te komen spelen. Lekker bewegen en veel plezier maken is het thema van de gyminstuif. Ook dit jaar waren er weer ruim 250 kinderen die hier gebruik van maakten. Spannend omdat er veel meer geregeld moest worden vanwege de Corona maatregelen.

De kinderen merkten hier niets van, die hebben zich heerlijk kunnen uitleven.
Wat mooi om al die blije en vrolijke gezichten te zien. Je kon vele sporten uitproberen, allemaal takken van sport die DOK aanbiedt. Rhönradturnen, turnen, trampolinespringen, groepsspringen, free runnen, dans, acrobatische gymnastiek, peuter- en kleutergym. Voor iedereen was er veel te bewegen.

De stormbaan trekt altijd heel veel kinderen, zo snel mogelijk over deze baan is toch een fantastische uitdaging voor de kinderen. DOK heeft weer veel nieuwe lessen op het rooster staan, er is voor iedereen wel een les die bij hem of haar past. Zoek het lesrooster gerust eens op en kom kijken op de lessen.
Fijn om zo met alle leden en trainers het seizoen weer te starten. DOK heeft weer veel zin in het nieuwe jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen