DOK turnsters winnen 19 medailles in Ede

Foto: Jojannke van der Boom

Zaterdag 8 december was een drukke dag voor de christelijke gymnastiekvereniging uit Ede. De springgroepen gingen springen in Hardinxveld Giesendam, de herenturners gingen turnen in Didam en de damesturnsters turnden in Ede. Tijdens alle drie de wedstrijden werden er veel medailles gewonnen.

In Ede was het werkelijk een medailleregen. In sporthal de Peppel kregen 19 turnsters van de Edese vereniging een medaille omgehangen. Echt geweldig, wat een prestaties. De dames turnen over vier toestellen, de brug ongelijk, de balk, de vloer en sprong. DOK viel op, ook bij het publiek er werd netjes gewerkt en over zat DOK in de bovenste helft van de uitslagen.

 

Goud voor: Iris van den Bos, Lotte Hartland, Fen Klinckenberg, Jade Onderstal, Liz Hafkamp, Bodil Zwart en Michelle Geitenbeek.

Zilver voor: Djazzlyn ten Wolde, Isa Smits, Niene van Leeuwen, Elize Gerbrands, Noa van Maanen en Gerja Meijer.

Brons voor: Lotte Merkies, Daphne Knijff, Jeanine van de Waal, Julia van de Westeringh, Vera Vermeulen en Yachne Tanis.

Zure vierde plaatsen voor: Femke Harkema, Imke Kessel, Marije Germans, Imme Oppenhuizen, Rachel Streuper, Lieke Bos, Lieke van Kleef en Marit Jacobs

Trainsters, Herma Florissen, Jojanneke van der Boom, Esmee van Gemert, Daphne Waanders, Lobke Mulder, Ruby Eichelsheim, Lisa Brohman en Astrid Groeneveld kijken terug op een prachtige dag. Op naar de volgende wedstrijden, die ook weer in Ede zullen zijn.

Foto’s zijn van Jojannke van der Boom

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden