Vier medailles voor DOK-Ede tijdens herenfinale in Putten

Foto: Dok Ede

De plaatsingswedstrijden waren voor de christelijke gymnastiekvereniging DOK-Ede zeer goed verlopen. Maar liefst 10 turners hadden zich weten te plaatsen voor de finale van 14 april te Putten. Dit was al een prestatie, en nu dus de finale.

De finale verliep grandioos, bijna de helft van de tuners wisten ook weer een medaille in de finale te winnen.

Sam Onnink beet het spits af. Hij turnde goed en werd vijfde in deze finale. Vervolgens kwamen Ramon de Zeeuw en Lars Balint voor DOK de vloer op. Beiden lieten zien dat ze in de finale thuis hoorden. Ramon turnde een geweldige finale, het goud was dan ook voor hem. Ook Lars turnde goed, hij kreeg de zilveren medaille omgehangen. Fedde Pol wist een 13e plaats te bemachtigen.

In de ronde drie turnden drie turners van DOK. Skip Langius die nog niet lang turnt bij DOK werd derde! Lodewijk Waanders turnde zich knap naar de 6e plaats en Robbin Kruizinga 9e.

In de laatste ronde kwamen Julian Schimmel, Daan Gaasbeek en Dennis Hendriks-Franssen in actie. Opnieuw een medaille voor DOK. Julian Schimmel werd knap 3e. Daan Gaasbeek 6e en Dennis 9e. Dennis had een slechte voorbereiding, hij werd tussendoor geopereerd aan zijn blindedarm. Wat een knappe prestatie van hem!

Trainers Mike Heimel, Remco Beukhof en Rik van Geffen zijn trots op hun pupillen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden