DOK Dance Crew staat in theater de Storm in Winterswijk

Dance crew van DOK
Foto: DOK Ede

Het was een druk weekeinde voor de christelijke gymnastiekvereniging Dok uit Ede. Ook de Dance crew van DOK ging op pad. Zij mochten dit weekeinde in een theater hun streetdance/hiphop prestaties laten zien.

Het was in Winterswijk een vol en druk programma. Heel veel concurrentie dus, maar dat maakt het juist leuk. Er stonden veel groepen op de deelnemerslijst, in verschillende niveaus en verschillende leeftijdscategorieën.

De groep Unbreakable Devotions danste zich naar een 7e plaats. Knap, in een groot deelnemersveld. De leden van DOK lieten een goede dans zien. De dames straalden dan ook op het podium. Het Unbreakble  team bestaat uit: Tess van den Bovenkamp, Marinka Nab, Annelies Woning, Demi van Holland, Bo van Dusschoten, Nikkie Braafhart, Danique Fluit en Ise Field.

Later op de dag waren de oudere dansers aan de beurt. De dans was snel in elkaar gezet. Veel van de dansers doen dit jaar examen en wilden nog een laatste keer een gave wedstrijd meemaken. De zon deed goed haar best om er een laatste stralende wedstrijd van te maken. Dit team van dansers bestaat uit: Rhodé Schinkel, Lieselot Schut, Tess Hasselaar, Isa van den Bovenkamp, Mandy van Holland, Anouk Doest, Kirsten van Seeters, Ingrid Borgers en Anouk Borgers. Vorig jaar werd dit team knap derde, dit seizoen zat dat er niet in omdat de dansers minder tijd hadden om te trainen. Het was nu echt een super dag voor de dance crew. Samen op het podium, na jaren van plezier tijdens alle trainingen.

Trainster Kirsten Schinkel is dan ook supertrots op haar meiden!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden