De politie zoekt getuigen over incident met meisje van 14 op 27 september in Ede

Foto: Politie Ede

Op 27 september 2021 tussen 14:30  en 15:00 uur heeft er op de Oranjelaan in Ede een incident plaats gevonden ter hoogte van de school.

Een 14 jarig meisje fietste daar en werd aangesproken door twee licht getinte mannen van ongeveer 19 jaar oud. Zij vroegen aan het meisje of zij twee vitaminepillen wilde hebben. Het meisje is gestopt en heeft de ‘vitamine’ pillen aangenomen.

De mannen zijn vervolgens doorgelopen richting de Nassaulaan. Het meisje is doorgefietst en heeft de twee blauwe diamantvormige pillen ingenomen met Energy drank. Dit meisje is later die dag met spoed opgenomen in het Ziekenhuis Gelderse Vallei. Het bleken XTC pillen te zijn, hoogstwaarschijnlijk Punisher xtc pillen. Deze Punisher xtc pillen zijn extra sterk.

Met het meisje gaat het inmiddels weer goed, maar het scheelde niet veel volgens de artsen in het ziekenhuis. Zij heeft twee weken lang bijna niet kunnen eten en drinken, omdat haar mond van binnen helemaal kapot was van het kauwen hierop, door de werking van de pillen.

Nu zijn wij op zoek naar getuigen die wat meer informatie over deze personen hebben of op een soortgelijk verhaal aanslaan.

Heeft u informatie, dan kunt u bellen naar 0900-8844. Blijft u liever anoniem? U kunt dan bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2021484306

 

Politie Ede/Facebook

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen