112

Update: Karlijn is in Arnhem aangetroffen. Grote zoektocht naar vermiste Karlijn levert niets op

Foto: Ede.nieuws.nl

In Arnhem heeft de politie het 17-jarige meisje aangetroffen in een woning in Arnhem, Karlijn is voor observatie in het ziekenhuis opgenomen, verder deed de politie geen uitspraken. Er volgt nog een verder onderzoek door de politie.

Eerder

De politie zocht in Otterlo en Harskamp en in het buitengebied rondom de N801. Vanuit de lucht verleende een politiehelikopter assistentie.

Karlijn verdween maandagmiddag. De politie zegt dat ze voor het laatst is gezien in Arnhem. Mogelijk is ze dinsdagavond laat nog gezien in de omgeving van Oosterbeek. Dinsdag reden zo’n zestig vrijwilligers van het Veteranen Search Team vanuit het hele land naar Gelderland. Daar kamden ze de bossen bij Doorwerth en de Ginkelse Heide uit, maar zonder uitkomst.

Meerdere hulptroepen in actie

De politie, die zich zorgen maakt om het meisje, riep ook de hulp in van de zogenoemde Speur- en Specialistische Dienst van de politie, die de zoektocht met paarden en honden ondersteunde. Verder werd een aparte videoauto met infrarood ingezet.

Signalement van Karlijn

Karlijn is 1,65 meter en heeft een tenger postuur. Ze heeft krullend bruin haar tot op haar schouders. Ze is gekleed in een zwarte Adidas sportbroek met drie witte strepen, een beige hoody met caramel bruine letters en Adidas gympen. Ze heeft vermoedelijk ook een witte deken bij zich.

Bron: Omroep Gelderland

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen