OPLEVERING 14 WONINGEN IN KERNHEM AAN WOONSTEDE

Foto: Woonstede

EDE- Op dinsdag 1 december 2020 zijn 14 beneden- en bovenwoningen aan de Rietveen (Kernhem) in Ede opgeleverd aan woningcorporatie Woonstede. De woningen zijn geschikt voor 1 en 2 persoonshuishoudens.

Deze 14 woningen maken onderdeel uit van totaal 37 woningen in Scherf 7 Kernhem.

Namens Woonstede hebben Geert-Jan Rond en Gerard Godschalk vanmorgen met gepaste afstand de sleutels in ontvangst genomen van Paul van Noordenburg (uitvoerder) en Jan van de Kamp (projectleider), beide van Lithos bouw en ontwikkeling. Volgende week zullen de sleutels door Woonstede worden uitgereikt aan de nieuwe huurders.

Mooie wijk in groene omgeving

De woningen staan in een buurt met veel groen, startpunt van fiets- en wandeltochten, maar toch nabij de A30 en N224. Kernhem heeft alle benodigde voorzieningen en kinderen kunnen er vrijuit spelen.

Over Lithos

Lithos ontwikkelt en bouwt plekken die er voor de potentiële bewoners toe doen. Onze projecten – voor wonen, werken, leren en zorg – zijn er erop gericht om een omgeving te scheppen waar je optimaal kunt leven en verblijven. Wij vertalen wensen in gebouwde oplossingen, en we kijken altijd verder: Lithos zoekt naar wat een plek voor jou betekent. Want we weten als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Zo kunnen we meer voor jou bouwen.

Voor welke uitdaging onze klanten ook staan, ze kunnen op ons rekenen. Lithos ontwikkelt en bouwt van binnenuit: met oog voor jouw wensen. Zo weten van tevoren vóór wie we bouwen, en mét wie. Betrokken en betrouwbaar. En altijd met respect voor de bestaande omgeving.

Over Woonstede

Wonen naar je zin, dáár staan en gaan we voor
Onze slogan ‘wonen naar je zin’ ziet u op verschillende plaatsen terugkomen. Want we kunnen onze visie op wonen niet beter verwoorden. Iedereen heeft recht op een thuis waar men kan wonen naar zijn of haar zin: prettig en veilig. Wonen in een kwalitatief goede woning tegen een redelijke prijs. Maar wonen naar je zin gaat verder dan de voordeur en de woning zelf. Ook een leefbare en veilige buurt met een mix van woningen en mensen spelen hierbij een belangrijke rol.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden