Haal de wolf naar Ede

Foto: pixabay.com/nl/wolf-roofdier-jager-canis-lupus

Sinds kort is de wolf thuis op de Veluwe en hoort dus ook in het diorama van Natuurcentrum Veluwe thuis. Dit jaar wil Natuurcentrum Veluwe met behulp van Ede doet het diorama vernieuwen o.a. door de aanschaf nieuwe opgezette dieren.

Het doel en de functie van Natuurcentrum Veluwe in Ede is o.a. het verstrekken voorlichting op de natuur-, landschaps- en cultuur waarden in de omgeving van Ede om meer begrip voor en verantwoord medegebruik van het Veluwse landschap te stimuleren. Dat gebeurt o.a. door middel van het diorama, waar je veel opgezette wilde dieren en vogels kunt bekijken en de natuurtuin.

Dit jaar wil Natuurcentrum Veluwe het diorama vernieuwen o.a. door de aanschaf nieuwe opgezette dieren. Denk bijvoorbeeld aan een wolf, want sinds kort is de wolf thuis op de Veluwe en hoort dus ook in ons diorama thuis. Tevens wil het Natuurcentrum de natuurtuin uitbreiden met een belevings-/educatieplein in onze natuurtuin, waar kinderen natuurervaringen op kunnen doen.

Doneer uw Ede doet cheque via https://www.ededoet.nl/activityDetails.php?id=1677

Of stuur het nummer van de waardecheque via een e-mail naar [email protected]

Maar als je het handiger vindt, kun je de cheques ook in de brievenbus doen bij het Natuurcentrum of opsturen naar Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2a in Ede.

Voor meer informatie zie: https://www.ededoet.nl/activityDetails.php?id=1677

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden