SEC-kunstcafé met film, festivalmuziek en beeldende kunst

Foto Adrie Jansen
Foto: Ede.nieuws.nl

Bij SEC aan Parkweg 53 is vrijdag weer een kunstcafé met muziek, theater en poëzie. Het SEC-kunstcafé wordt elke eerste vrijdag van de maand gehouden. Er is ruimte voor ontmoeting, (spontane) mini-optredens en presentaties van mensen uit de kunst.

Het gaat dan om alle takken van kunst: theater, muziek, digitale kunst, beeldende kunst. Vrijdag 2 juni is het laatste SEC-kunstcafé aan de Parkweg 53 te Ede. Het pand wordt binnenkort gesloopt. Zes mooie jaren heeft het SEC-theater een plek mogen zijn voor muziek, theater, dans en beeldende kunst. Als er een nieuwe plek gevonden wordt gaat het SEC-theater volgend seizoen door.

Deze laatste keer wordt ingevuld met film, muziek, poëzie en de maandelijkse expositie.

Epic is Good Epic is een mix van rock, blues, funk en bier. Een dansbare combinatie van zelfgeschreven oorwurmen. De band maakt epische festivalrock zoals alleen Epic is Good dat kan. Een spetterende afsluiting voor het laatste SEC-kunstcafé.

MOMO is theaterwerkplaats voor kunstzinnige talenten met een hulp- of zorgvraag. MOMO verrast steeds weer met mooie en creatieve producties. MOMO laat deze vrijdag hun pas uitgekomen film zien die gemaakt is met hun eigen talenten.

Een dubbelexpositie is er van het werk van Remco Penterman en Annemarie Jeziorski. Remco maakt bijzondere kunstobjecten van restmaterialen en Annemarie schildert mooie grote doeken met naakt, landschappen en dieren.

Als afsluiting van het seizoen en van de Parkweg zal dichter/zanger/entertainer Pineaux weer twee nieuwe klei kunstige liedjes laten horen.

Kortom: weer een bijzonder interessant programma deze vrijdagavond.

Iedereen vrijdagavond van harte welkom in het SEC-kunstcafé! Toegang gratis.

SEC-kunstcafé

Parkweg 53

20.00 uur

Vrijdag 2 juni 2017

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden