Cultuurland en Sculptuurland 2019

Foto: Cultuurland

Cultuurland 2019

Tekst gaat onder video verder

Cultuurland is een festival (6de keer) dat wordt georganiseerd door medewerkers van MOMOtheaterwerkplaats in samenwerking met beeldend Atelier 3Roeien.

Ook dit jaar kun je weer je kunstzinnige hart ophalen bij hét cultuurfestival van Ederveen en omstreken! Kom genieten van alles wat Cultuurland je te bieden heeft. Theater, muziek, dans, film, beeldende kunst, lekker eten en nog veel meer! Dit jaar zul je tot nieuwe hoogtes stijgen in de wondere wereld van: ”Lucht”.

Op 29 juni vanaf 14:00 kun je terecht op ons prachtige terrein aan de Renswoudseweg 1 in Ederveen. Kunstzinnige talenten nemen je mee in voorstellingen, Singer-Songwriters betoveren je met nieuwe klanken en je kunt zelfs persoonlijk een kijkje nemen in het luchtruim boven Cultuurland! Ben je al enthousiast? Volg ons via facebook! Het doel is om een podium te bieden aan beeldend kunstenaars, muzikanten en theatermakers met de bedoeling om verbindingen te maken en elkaar te versterken. Zowel artistiek als maatschappelijk proberen we crossovers te tot stand te brengen.

 

Sculptuurland 2019

De vierde editie van sculptuurland heeft als thema ‘lucht’.

De kunstenaars Ellen Bouter, André Ploeg, Marjo van Rest en Roeland van de Wall Repelaer hopen u middels hun werk een ervaring mee te geven. Andere aspecten te laten ontdekken van dit zo alledaagse element, een element dat ons omringt en doordringt van geboorte tot dood.

De kunstwerken, deels speciaal voor deze expositie gemaakt staan, hangen, vliegen, in een prachtig stukje natuur; glooiend landschap met slingerende paadjes, open stukken, hoge bomen en verrassende nissen.

Sculptuurland is geopend van 6 mei tot 18 juli. Doordeweeks van 9 tot 17 uur en op zondag van 12 tot 17 uur. Toegang is gratis. Adres: Renswoudseweg 1 Ederveen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen