Herfstexpositie opent in Galerie Zuid

Foto: Ede.nieuws.nl

Tijdens de herfsttentoonstelling exposeren 5 kunstenaars, van 12 september tot en met 3 november, schilderijen, beelden, keramische sieraden en textielkunst in Galerie Zuid Harskamp.

De Lunterse schilderes Dorthy Ariaens laat een serie werken zien waarin de vuurtoren de hoofdrol speelt. In deze schilderijen combineert ze realistische elementen met uit haar fantasie ontstane situaties.

Peter van Onna uit Arnhem maakt stenen beelden. Hij geeft zijn mensen en dieren met vereenvoudigende vormen gestalte.

In de keramische sieraden van Evelien van Os uit Rhenen speelt kleur een belangrijke rol. Met fraaie glazuurtinten geeft ze de draagbare hangers en kettingen een bijzondere uitstraling.

Ellen Siemer uit Leende, verft de stoffen die ze gebruikt in haar wandkleden en objecten zelf. Ze verwerkt het lijnenspel wat ze tegenkomt, in de natuur en maatschappij, door toevoeging van stiksels en borduursteken tot een geheel eigen vormentaal.

Esther Verburgt is op velerlei gebied werkzaam. Naast schilderijen exposeert ze ook houten objecten die van afvalhout gemaakt zijn. Door de beschildering ontstaan droomachtige wezens die in iedere omgeving voor een kleurrijk accent zorgen.

Galerie Zuid bevindt zich op Molenweg 109 te Harskamp en is vrij toegankelijk op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Op 28 en 29 september is de galerie gesloten.
Kijk voor meer informatie vanaf 12 september op www.galeriezuid.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen