Streekmarkt bij De Waldhoorn Otterlo

Foto: Ede.nieuws.nl

Op vrijdag 10 augustus is weer de 2de Streekmarkt deze zomer in Otterlo, van 18.00 uur tot 22.00 uur. Het wordt hopelijk weer een gezellige drukte voor de lokale bevolking maar natuurlijk ook voor de toeristen die in het dorp aanwezig zijn, en er voor ieder wat wils.

We hebben zoveel mogelijk Veluwse Streek producten op de markt. Bijvoorbeeld hertengeweien, lokale fruitspecialiteiten zoals boerenzuivel producten, nieuwerwetse geitenwollen sokken en schapenwollen kleding , bloemen/planten, zelfgemaakte cadeaus, lokale home deco, etc, etc.

De Veluwe heeft veel te bieden en de Streekmarkt is een ideale manier om producten uit de streek te proeven en te beleven! Ervaar dat er meer is dan wat er in de supermarkt ligt. Het is zeker de moeite waard. Producten van ver weg zijn lekker maar producten van dichtbij zijn super en het lokale verhaal maakt het helemaal top. Wij hopen u op vrijdag 10 augustus te zien en hopelijk is het dan ook zo gezellig en ook zo?n mooi weer als op de 1ste Streekmarkt

Dorpsstraat 2

De Waldhoorn

Otterlo

Truida Ribbers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen