Zaterdag 21 oktober. Workshop: ‘Selfie bewerken’ in Cultura Kindergalerie en Japanse theeceremonie

Foto: Cultura
Foto: Ede.nieuws.nl

Zaterdag 21 oktober zijn alle kinderen van harte welkom bij de workshop ‘Selfie bewerken’ in de Kindergalerie van Cultura in Cultura Ede. Tussen 14.00 en 16.00 is de kunstenaar Salman Ezzammoury aanwezig om samen met kinderen hun eigen selfie digitaal te bewerken tot een mooi kustwerk.

De selfies worden geprint en geĆ«xposeerd bij de huidige tentoonstelling in de Cultura Galerie, KONNICHI WA – inspiratie JAPAN. Na afloop van de expositie mogen de deelnemers aan de workshop hun selfie mee naar huis nemen.

Op vrijdag 27 oktober kunt u in de Cultura Galerie deelnemen aan een Japanse theeceremonie. Een Japanse theeceremonie is een ritueel dat bestaat uit een serie vooraf bepaalde handelingen die na elkaar worden verricht, om samen optimaal te kunnen genieten van de thee. De workshop zal worden geleid door Nicola Kneepkens, zenleraar in Ede (Zen.nl). De workshop start om 19.45 zal tot circa 21.00 duren. Aan de Japanse theeceremonie kunnen maximaal 32 mensen deelnemen. U kunt zich aanmelden voor de workshop door te mailen naar dekunstfactorij.gmail. Deelname aan de workshops is gratis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden