‘Dag Mama’, theatervoorstelling over dementie in Gelderse Vallei

Foto:

Ketenzorg Dementie Gelderse Vallei en Netwerk Palliatieve Zorg regio Gelderse Vallei halen samen het muziektheater-programma ‘Dag Mama’ naar Ede.

Naasten, vrijwilligers en zorgverleners kunnen hier op indrukwekkende wijze ervaren wat het betekent om dementie te hebben. Zodat we hiermee beter om kunnen gaan, en meer kunnen betekenen voor de mens met dementie en elkaar.

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scènes kruipen de toeschouwers in de huid van mensen met dementie. Zij beleven en  begrijpen daardoor wat de ziekte met hem of haar doet. De aangereikte inzichten en praktische handvatten kunnen zij vervolgens inzetten om het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven te laten zijn. Voor iedereen.

De voorstelling is geaccrediteerd voor zorgmedewerkers.

Wanneer: vrijdag 23 juni 2017: vanaf 13.15 uur inloop. Aanvang programma 13.45 uur.

Waar:       Akoesticum Ede, Nieuwe Kazernelaan 2, 6711 JC Ede

Voor wie: Er is plaats voor 100 professionals en vrijwilligers (aangesloten bij een van de  partners van de netwerken) en 50 mantelzorgers.

Aanmelden is verplicht. Inschrijven kan via de website van het Netwerk Palliatieve Zorg Gelderse Vallei: (http://www.netwerkpalliatievezorg.nl/geldersevallei/Pati%C3%ABnten-en-naasten/Activiteiten).

Kosten:geen

Meer informatie: telefoonnummer Ketenzorg Dementie Gelderse Vallei:  088 60 50 500 of kijk voor publieksreacties op de voorstelling op  https://oudwordenmetzorg.nl/quotes/

De organisatoren

Ketenzorg Dementie Gelderse Vallei en Het Netwerk Palliatieve Zorg zijn beide samenwerkingsverbanden van zorgaanbieders in de regio Gelderse Vallei. De eerste rond dementie, de tweede rond palliatieve zorg.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden