IC-café over voeding en bewegen

Foto: zgv

Op maandag 10 februari is in Ede weer het IC-café. Deze keer gaat het over voeding en bewegen. Het IC-café is een trefpunt voor voormalig IC-patiënten en hun naasten.

Mensen die op de IC hebben gelegen hebben naast hulp en advies bij bewegen ook behoefte aan advies over goede voeding. Problemen met slikken en een verstoorde smaaksensatie komen geregeld voor bij ex-IC-patiënten. Een fysiotherapeute, diëtiste en logopediste kunnen hier ondersteuning bij bieden. Tijdens het IC-café wordt hier meer informatie over gegeven.

Voor wie

Het IC-café is een trefpunt voor alle ex-IC-patiënten en hun naasten, dus niet alleen voor mensen die in Ziekenhuis Gelderse Vallei opgenomen zijn geweest. Toegang tot het IC-café is gratis en inschrijving is niet nodig.

Tijd en plaats

Het IC-café wordt georganiseerd op maandag 10 februari van 19.00 tot 21.30 uur in Ede in Zorg en wooncentrum Bethanie, Platteelhof 3, 6711Jk.

Door wie

IC-verpleegkundigen van Ziekenhuis Gelderse Vallei, een stuurgroep bestaande uit ex-IC-patiënten en patiëntenorganisatie IC Connect organiseren het IC-café. Ditmaal zijn de sprekers Steffi Poortinga, fysiotherapeut, Pien Lelie, diëtist en Marleen Geerts, logopedist.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden