Inspiratieavond op 23 mei 2019 in Ede: kom je ook?

Foto: Shutterstock

Regelmatig organiseer ik een inspiratieavond. Om in ongedwongen sfeer met een paar stellen in gesprek te gaan en inspiratie op te doen. Zodat je niet meteen in therapie hoeft, maar wel handvatten krijgt om als stel mee aan de slag te gaan. Er is een relatietherapeut bij aanwezig, dus je kunt meteen al je vragen kwijt. Je gaat naar huis met een vrolijk gezicht, een volle buik en nieuwe inspiratie!

Waar gaan we het met elkaar over hebben?

Verwachtingen

1+1 = 1 of 2?

Conflicten

Seksualiteit

Ouders zijn, partners blijven en alles wat ter tafel komt. Letterlijk, want we zitten aan een grote keukentafel die rijk gevuld is met hapjes en drankjes. We respecteren elkaars privacy en grenzen, dus je deelt alleen met elkaar waar je je prettig bij voelt. Investeer in een avondje samen uit, ontmoet andere stellen en bouw ondertussen aan een sterkere relatie met je partner!

Investeer in je relatie!

De kosten voor een inspiratieavond zijn € 25,00 per stel, inclusief hapjes en drankjes. Slechts een kleine investering in je relatie dus! Er doen maximaal vier stellen mee. Een inspiratieavond vindt in principe plaats in Ede of Barneveld.

Wanneer je een inspiratieavond bij jou in de buurt wilt meemaken, neem dan even contact op via [email protected].

Agenda

23 mei 2019 in Ede (nog 3 plekken)
20 juni 2019 in Ede (nog 3 plekken)

Wil je op een andere locatie of datum een inspiratieavond? Mail dan even naar [email protected]. Bij voldoende aanmeldingen plannen we een extra inspiratieavond. Alle data zijn onder voorbehoud. Houd de website in de gaten voor een actueel overzicht of meld je even aan voor de nieuwsbrief.

Willeke

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen