Activiteitenagenda Toon Hermans Huid Ede voor juni 2019

Toon Hermans huis
Toon Hermans huis
Foto: Ede.nieuws.nl

Activiteitenagenda juni 2019 van Het Toon Hermans Huis Ede

Bakkie Troost op zondag

Het is al jaren een vaste activiteit in ons Toon Hermans Huis, het Bakkie Troost op de eerste zondag van de maand. Ook in juni schenken onze gastvrouwen en –heren weer een Bakkie Troost voor u in. Bakkie Troost is deze maand op zondag 2 juni. U bent welkom tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

Klimopgroep: vraagspel

Tijdens de bijeenkomst van de Klimopgroep op dinsdag 18 juni spelen we ter afsluiting van het seizoen een vraagspel met elkaar. Het zogenaamde ‘theezakjes vragenspel’. We blikken samen terug op het afgelopen seizoen en kijken vooruit. We sluiten de ochtend af met een creatief moment. Deze bijeenkomst duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. Ook als u dit seizoen nog niet eerder bent geweest, bent u van harte welkom om aan te sluiten. Het is fijn als u zich aanmeldt.

Kleuren voor volwassenen

Vrijdag 21 juni, de derde vrijdag van de maand, wordt er weer gekleurd in ons Toon Hermans Huis. Vanaf 10.00 uur heeft Ageeth de kleurpotloden en de kleurplaten voor u klaar liggen. Meedoen kost niets. Doet u gezellig mee?

Creatieve workshop portret tekenen

Maandagmiddag 24 juni wordt alweer zo’n creatieve middag in ons inloophuis. Dit keer komt Mike Robbertsen een workshop portret tekenen geven. U hoeft helemaal niet super goed te kunnen tekenen, Mike leert u de technieken. Mike: “De cursustijd is maar kort, dus we kunnen geen heel portret uitwerken. We gaan vooral met de techniek van het portret tekenen aan de slag wat zal resulteren in een foto-achtig resultaat. Het wordt een zwart-wit portret. Iedereen krijgt vooraf een voorgetekend portret dat we samen gaan vormgeven.”

De workshop portret tekenen begint 24 juni om 13.30 uur en deelname is gratis. Meldt u zich wel even aan?

Aan het werk in onze Toon Tuin

Heeft u ook al zo van het mooie weer genoten? Onze gasten in de Toon Tuin wel. Elke woensdagmiddag vanaf 13.30 uur wordt er samen getuinierd bij Tuinenpark De Koekelt. Lijkt het u ook fijn om op een leuke manier aan een gezonde leefstijl te werken? Kom een keertje kijken, of beter nog, doe mee. We beginnen om 13.30 uur met een kopje koffie in het clubhuis en daarna gaan we samen aan het werk. Tuinenpark De Koekelt bevindt zich aan de Inschoterweg 1 in Ede.

Creatieve middagen bij Toon Tovenaars Kinderinloop

Ben jij stiekem al een beetje aan het aftellen naar de zomervakantie? Zes weken geen school en alleen maar doen waar je zelf zin in hebt?! Straks ga je school nog missen. Ook wij houden zomervakantie, dat betekent dat er geen Toon Tovenaars Kinderinloop is in de maanden juli en augustus. Maar voor het zover is, hebben we nog een volle maand met activiteiten voor jullie in petto. Woensdag 5 juni staat helemaal in het teken van techniek, een weekje later op de twaalfde gaat Lia met jullie handjes knutselen. Van uitgeknipte handjes in vele kleuren gaan we een kunststuk maken. Je kunt er van alles op doen of er leuke lieve dingen opschrijven. Lia legt het je allemaal uit. Woensdag 19 juni heeft Lydia weer een leuke teken– of schilderopdracht voor jullie bedacht. De laatste woensdag van dit seizoen, dat is op 26 juni, gaat Anja met jullie boetseren. Wedden dat het een leuke afsluiting van het seizoen is?! We hopen dat je komt. We beginnen elke woensdag om 14.00 uur en stoppen om 15.30 uur. Zien we je dan?

Toon Tovenaars Kinderinloop is speciaal bedoeld voor kinderen die in hun gezin of familie met kanker te maken hebben. Elke week wordt er een creatieve activiteit aangeboden. Toon Tovenaars Kinderinloop is een veilige plek waar het gezellig is, waar je gewoon eens lekker kunt ontspannen, kinderen ontmoet die ook iemand kennen met kanker, mag praten of stil mag zijn. Waar je iedere week mag komen, maar ook als je liever af en toe een keertje komt is dat goed. Aanmelden voor Toon Tovenaars Kinderinloop is niet nodig.

Schilderen en zingen

U weet het inmiddels, elke dinsdag– en donderdagmiddag wordt er getekend en geschilderd in ons Toon Hermans Huis. We beginnen altijd om 13.30 uur. Op dit moment zijn alle plekjes bezet, maar als u in de toekomst graag mee wilt doen, plaatsen we u op de wachtlijst. Ook in de zomer gaan de schildermiddagen in ons inloophuis gewoon door!

Ons koor Zingen voor je Leven repeteert in alle even weken. In juni is dat op de 11de en 25ste. We zingen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Zingt u een keertje met ons mee? 25 juni is de laatste Zingen voor je Leven repetitie voor de zomervakantie.

Aanmelden?

Aanmelden voor één of meerdere activiteiten kan door te mailen naar [email protected] of te bellen met telefoonnummer: 06 – 22 161 969. U bent van harte welkom!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen