Bruggenbouwer-award voor Corrie Hultink

Corrie Hultink (links) en Arja Gort
Corrie Hultink (links) en Arja Gort
Foto: Stichting Present

Op donderdag 28 maart werd Corrie Hultink onverwacht in het zonnetje gezet.

Arja Gort van stichting Present zocht Corrie onaangekondigd op om de Bruggenbouwer-award uit te reiken. Corrie verdient de award omdat ze een echte bruggenbouwer is. Ze verbindt mensen met elkaar en kijkt naar hen om. “Mensen zonder netwerk, die niemand zien op een dag en in de rommel leven. Daar kan ik zo verdrietig van worden!”

Corrie Hultink heeft zich de afgelopen jaren regelmatig ingezet als vrijwilliger voor Stichting Present. Dit doet ze samen met andere vrijwilligers die zich regelmatig inzetten, maar ook met haar bijbelstudiegroep die zo’n twee klussen per jaar oppakken.
De leden van deze groep kwamen samen op deze avond en wilden van harte meewerken aan deze verrassing voor Corrie.
Verjaardag toch nog een feestje

Corrie Hultink kijkt om zich heen en ziet de mensen in Ede. Na een project van Present ging ze nog eens bij de hulpontvanger op bezoek en dronken ze samen thee. Of ze bezoekt onverwacht een verjaardag omdat de jarige niemand kent die ze uit kan nodigen. Zo wordt de verjaardag toch nog een feestje. En als ze iemand ontmoet die eenzaam is en vriendschap mist, brengt ze die in contact met een ander die ook eenzaam is en behoefte heeft aan gezelschap. “Twee leuke dames die beide van katten houden en graag samen iets ondernemen. Dat kwam toch mooi uit! “

Over Present

Al 10 jaar zet Present Ede zich in om een brug te bouwen tussen groepen vrijwilligers die hun talenten en tijd willen geven en mensen die met die inzet gebaat zijn.
En Present staat hierin niet alleen.
Met de Bruggenbouwer-award viert Present Ede haar 10-jarig bestaan. Want wie jarig is, trakteert.

Corrie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen