Het Danspaleis komt naar Ede!

Foto: Danspaleis

Het Danspaleis komt op 15 november naar Ede! Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest voor ouderen en iedereen die van swingen houdt.

De PlatenDraaier (PD) trekt oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll: met Het Danspaleis is het altijd bal. Achtergrond Dj Suna werd gevraagd om muziek te draaien op het verjaardagsfeestje van de 75-jarige moeder van een vriendin.

Het publiek zou voornamelijk uit ouderen bestaan en daarom leek het haar een goed idee om de muziek uit de jeugd van de jarige te draaien. Toen de eerste plaat werd opgezet, gebeurde er iets bijzonders: het publiek sprong letterlijk op, stoelen werden aan de kant gezet en er ontstond een uitgelaten zang- en dansfeest. Inmiddels heeft zij een team van getalenteerde mensen om zich heen verzameld, die samen een en dezelfde passie delen: alle ouderen van Nederland op de dansvloer!

Op donderdag 15 november komt Het Danspaleis naar Ede. Niet alleen voor de oudere generatie, ook de jongere generaties zijn dus van harte welkom! Locatie: Restaurant Buitenzorg Aanvang: 15.00 uur Voor informatie kunt u terecht bij Els Rietman, samenlevingscoach bij Malkander: 06-81245693, [email protected]

Amsterdamseweg 19

Buitenzorg

Ede

Donderdag 15 november 2018, 15:00 tot 17:00 uur.

Els Rietman

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen