Ontmoetingsmiddag ‘Grootmoeders tijd’

Foto: Ede.nieuws.nl

Wie kan zich deze soort koffiemolens nog herinneren? Wanneer je vroeger bij jouw opa of oma op visite was, zag je haar vast en zeker met een vergelijkbare koffiemolen de boontjes malen.

Later kwam er zo’n koffiemolen die aan de wand bevestigd kon worden en vaak een glazuren pot had. Dan hoefde je de molen niet meer tussen je knieen in vast te houden.

Herinneringen ophalen, dat is vaak al een leuk onderdeel van onze ontmoetingen. Elke keer wanneer we weer een nieuwe gast in ons midden mogen verwelkomen, dan is er ruimte om hem of haar ‘zijn’ verhaal te laten doen en zich voor te stellen. Vanuit die gesprekken komen we dan als vanzelf terecht bij het ophalen van allerlei herinneringen van vroeger.

Maar niet alleen herinneringen staan centraal, ook onze huidige belevingen worden ruim met elkaar besproken en we leven al flink met elkaars hoogte- en of dieptepunten mee.

Mocht je aanstaande vrijdagmiddag zin hebben om ook eens kennis te komen maken. Kom dan gerust tussen 14.00 – 16.00 uur langs. Wij komen bijeen in het zaaltje Waterzoom, van het Kernhuis aan de Parkrand 60 in Veldhuizen. Kom gerust eens langs voor een gezellig praatje en een lekker bakje koffie of thee.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen