Binnenkort shopt Ede in de vernieuwde Hoogvliet supermarkt

Foto: Hoogvliet

EDE- Hoogvliet frist de supermarkt aan De Halte in Ede op met de nieuwe Hoogvliet huisstijl tijdens een korte verbouwing. Vanwege de verbouwing is de supermarkt gesloten van maandag 1 tot en met woensdag 3 maart. Op donderdag 4 maart is de winkel vanaf 8.00 uur weer geopend (vanaf 7.00 uur voor ouderen en kwetsbare groepen).

Tijdens de sluiting kan de klant voor haar boodschappen terecht bij de Hoogvliet supermarkt in Wageningen (De Arc 3). Ook bestaat de mogelijkheid de boodschappen online te bestellen en te laten thuisbezorgen.

Nieuwe huisstijl
De supermarkt is na de verbouwing uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Hoogvliet. Er worden houten frames en digitale schermen toegevoegd aan de versafdelingen. De broodafdeling wordt verfraaid met een houten lattenplafond en om de vindbaarheid van de aanbiedingen te verbeteren, worden deze voortaan in de nieuwe, opvallende actiestraat gepresenteerd. Een voor veel Edese klanten opvallend onderdeel van de winkel, het wat gedateerde blauwe plafond bij de kassa’s, is na de verbouwing vervangen door een fris, wit plafond.

Parkeergarage Hoogvliet Centrum
De parkeergarage van Hoogvliet blijft tijdens de verbouwing geopend. In de ruime parkeergarage (217 plaatsen) kan men voordelig de auto parkeren. Als de winkel weer geopend is, geldt voor alle Hoogvliet-klanten net als voorheen dat het eerste uur parkeren gratis is.

Ook al verandert er op het oog flink wat, de klant winkelt na deze verbouwing nog steeds in haar vertrouwde Hoogvliet supermarkt, met de bekende, vriendelijke medewerkers en natuurlijk de laagste prijzen in de buurt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen