Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Lunteren is een aanwinst voor het dorp

Lunteren, 14 november 2019 – Onder grote belangstelling opende vandaag wethouder Willemien Vreugdenhil de gloednieuwe Albert Heijn in Lunteren. De supermarkt is gevestigd aan het Wilbrinkplein 3 en heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten hebben er keuze uit een zeer ruim assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s.

“Bij binnenkomst worden klanten meteen verrast met een wereld van verse groente en fruit”, vertelt supermarktmanager Machiel Natzyl. “We hebben een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. Handig, wanneer je minder tijd om te koken hebt en toch vers, gezond en lekker wil eten.” Ook staat er op het versplein een citruspers waar klanten vers sinaasappelsap kunnen tappen. Bovendien kun je er snoepgroente zoals tomaatjes en minikomkommers in elke gewenste hoeveelheid zelf scheppen.

 Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten, taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Je kunt hagelslag en noten in elke gewenste hoeveelheid zelf scheppen. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven. Het assortiment van Albert Heijn Lunteren varieert sterk: van internationaal tot Streeckgenoten, de lekkerste producten van lokale leveranciers.

 

Zelfscan

De nieuwe Albert Heijn wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Zo kun je goed en gratis parkeren in de nieuwe parkeerkelder. De winkel biedt meer betaalgemak, want er is zelfscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. “De eerste reacties zijn erg positief”, zegt Machiel Natzijl. Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat. Die mogelijkheid blijft uiteraard.

Complimenten

Voorheen zat Albert Heijn op een tijdelijke locatie aan de Klomperweg. Dat pand wordt voor het einde van het jaar verwijderd. “In feite zijn we nu terug op onze oude plek, daar waar we tot 2015 zaten. Ons nieuwe pand is prachtig, en met respect voor het dorpsgezicht van Lunteren gebouwd. We hebben al veel complimenten gekregen. Klanten vinden onze winkel erg mooi”, aldus de trotse supermarktmanager.

Albert Heijn aan het Wilbrinkplein 3 is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden