AED 24/7 beschikbaar bij Alfa Bennekom

Foto: AED Alfa Bennekom

Alfa Accountants en Adviseurs Bennekom geeft met het beschikbaar stellen van een AED voor de buurt, invulling aan haar visie: Overal dichtbij!

 Kees Cuperus (directievoorzitter bij Alfa Bennekom): “Als mensgerichte organisatie past het bij ons om de AED voor noodgevallen beschikbaar te stellen. Door de AED buiten te plaatsen is deze nu dag en nacht beschikbaar voor de buurt.”

De kans op het overleven van een hartstilstand hangt sterk af van directe hulpverlening. Als er bij reanimatie gebruik wordt gemaakt van een AED vergroot dat de overlevingskans. Een AED kan dus van levensbelang zijn. Daarom is het belangrijk dat er altijd een AED in de buurt beschikbaar is. Het apparaat is aangemeld bij HartslagNu. Daardoor kunnen burgerhulpverleners de AED snel lokaliseren en gebruiken. Snelheid is immers van groot belang bij hartfalen.

Geheel in Alfa-stijl is de AED opgehangen door een lokale ondernemer namelijk Jos van de Goor van BHV Support. Jos verzorgt ook het onderhoud van de AED, zodat deze altijd gebruiksklaar is. Ook ‘s winters, want de kast is voorzien van een verwarmingselement.

Meer informatie, ga dan naar onze website: www.alfa.nl/bennekom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen