ZEVENHEUVELENLOOP

Foto: RunnersWorld

Wil jij in november deelnemen aan de Zevenheuvelennacht en/of de NN Zevenheuvelenloop en zoek je naar een goede start voor je trainingen of zoek je tips voor een snellere tijd? Kom dan op zondag 16 juni naar ‘Overwin de Heuvels’. Een inspirerende dag over hardlopen, voeding, mentale veerkracht en ademhalen, georganiseerd door Stichting Zevenheuvelenloop, InnOmnia en Susan Krumins.

Tijdens die dag in Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal, direct aan het parcours van de NN Zevenheuvelenloop, zet je met vier workshops door Susan Krumins en trainers van InnOmnia een eerste stap naar een succesvolle Zevenheuvelennacht en/of NN Zevenheuvelenloop.

Verbeter je looptechniek met Susan Krumins
Niemand minder dan zilveren EK medaillewinnares en Olympiër Susan Krumins én ambassadeur van de Stichting Zevenheuvelenloop helpt je op 16 juni met het verbeteren van je looptechniek zodat je de afstand makkelijker volbrengt of je tijd kunt verbeteren.

Voor informatie:https://www.runnersworld.nl/vestigingen/ede

Schrijf je vandaag nog in!

Nieuws!

Runnersworld Nederland is de nieuwe sponsor van de Zevenheuvelenloop. Voor Runnersworld is de samenwerking met de mooiste loop van Nederland belangrijk omdat de Zevenheuvelenloop het duurzaamste loopevenement in Nederland is. Runnersworld wil verantwoord omgaan met de middelen die de natuur ons biedt en streeft duurzaamheid na voor haar klanten, voor haarzelf en de wereld waarin wij leven en sporten.

Runnersworld Nederland verbind zich de komende drie jaar aan de Zevenheuvelenloop en zal vanaf dit jaar bij de mooiste loop van Nederland betrokken zijn. “Ik ben enorm trots dat wij onze naam mogen verbinden aan dit evenement” zegt Bas van der Krogt, Formulemanager van Runnersworld. “Duurzaamheid is voor ons van groot belang. Zowel voor onze klant als voor onszelf. Je ziet dat terug in de keuzes in het assortiment en nu dus ook in de evenementen die wij sponsoren. “ De organisatie van de Zevenheuvelenloop vraagt een toeslag als lopers met de auto komen en verkleint haar climate footprint verder onder andere door haar evenementen volledig op groene stroom te laten draaien. Alexander Vandevelde, directeur Stichting Zevenheuvelenloop: “We zijn blij om een samenwerking aan te gaan met een partij die zich inzet voor een duurzamere (sport)wereld en daar ook toonbaar aan wil werken. Samen met Runnersworld kunnen we weer een stap zetten in de duurzame organisatie van de NN Zevenheuvelenloop.”

Runnersworld is op 10 oktober 2017 begonnen met het inzamelen van sportschoenen die gerecycled worden tot speelplaatsen en hardloopbanen. Eerder is al begonnen met de verkoop van hardloopsokken uit gerecycled visnet en het komende jaar zal ook de begeleiding naar duurzaam hardlopen onderdeel worden van de dienstverlening.

De Zevenheuvelenloop vindt dit jaar plaats op 16 en 17 november. In de aanloop vertelt Runnersworld haar klanten waarom de Zevenheuvelenloop op hun bucketlist hoort te staan. “We gaan er een feestje van maken” aldus Bas van der Krogt.

TAGS

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen