BijdeHandjes start 29 oktober BSO in Otterlo

Foto: Bijdehandjes

Vanaf 29 oktober start BijdeHandjes met een BSO in de Ericaschool in Otterlo. Wij nemen het over van kinderopvangorganisatie Doomijn.

De afgelopen weken hebben wij een goede samenwerking opgebouwd met de Ericaschool en we kijken er naar uit om samen met de kinderen in Otterlo een super leuke BSO te vormen. Wat de BSO van BijdeHandjes zo leuk maakt? ‘Wij bruisen en borrelen van de leuke ideeën. We maken bijvoorbeeld spinners, bouwen hutten, puzzelen, tekenen, voetballen, luieren, kletsen, figuurzagen, spelen met LEGO, houden verkleedpartijtje, sjoelen en nog veel meer! Rode wangen van plezier en een glimlach van oor tot oor is wat de kinderen overhouden aan een middag op onze BSO.

Tijden

BijdeHandjes biedt BSO op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30-18.00 uur. En op vrijdag van 12.00-18.00 uur.

Vakantieopvang is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en als er genoeg animo voor is ook op vrijdag van 7.30-18.00 uur.

Nieuwsgierig?

U bent van harte welkom om kennis te maken en sfeer te proeven.  Neem voor meer informatie contact op met  Bernette van den Brink, Locatiemanager Otterlo, 06-83865234 of [email protected]. Tot ziens!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen