Korfballers Reehorst ’45 winnen duel tegen Achilles uit Almelo

Facebook Reehorst 45

Deze week moest Reehorst ’45 het opnemen tegen Achilles, van wie Reehorst ’45 in de eerste helft veldseizoen won met slechts één punt verschil. Dus ook deze week kreeg de ploeg van coach De Gooijer de opdracht om vanaf het begin fel en scherp te korfballen.

In de eerste helft nam Reehorst ’45 het voortouw en scoorde redelijk, terwijl bij Achilles de doelpunten uitbleven. De ruststand was 8-3.

In de beginfase van de tweede helft kwam Achilles sterk terug tot een stand van 9-7. Achilles had het goed staan en maakte het Reehorst ’45 erg moeilijk, maar gelukkig had Reehorst ’45 de kracht om te blijven knokken. Reehorst ’45 kwam weer op voorsprong, maar in de eindfase zat Achilles Reehorst ’45 nog dicht op de hielen en het werd nog 13-13. In de laatste momenten van de wedstrijd wist Reehorst ’45 nog een prachtig afstandsschot te scoren en dat bracht de eindstand op 14-13. De twee zo gewenste punten waren weer binnen.

Volgende week zaterdag, 13 mei om 15.30 uur, speelt Reehorst ’45 weer een thuiswedstrijd en wel tegen de nummer 1 van de poule, DOS WK uit Enschede. DOS WK staat zeer stevig al weken lang op de eerste plaats, maar de spelers van Reehorst ’45 geven zich niet zomaar gewonnen en zullen zeker gaan proberen om DOS WK geen punten mee te laten nemen naar Enschede. Ze gaan voor een mooie, spannende pot korfbal.