Groep zwemmers geslaagd voor diploma A bij Sportschool Veendaal in Ede

Foto:Hans Venendaal
Foto: Ede.nieuws.nl

Het was weer tijd voor het diploma zwemmen bij “Sportschool Venendaal”; een spannende tijd voor de kinderen. De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A waren samen met hun ouders en grootouders naar het zwembad in Ede-Rietkampen (Laan der Verenigde Naties 92) gekomen voor deze feestelijke middag.

Onder leiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma-A moesten ze o.a. over de mat, door de hoepels, schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn. Goed leren zwemmen doe je niet zomaar even in een paar maandjes; het gaat om de veiligheid van uw eigen kind.

Samen met de vele ouders, familieleden en belangstellenden werd het een gezellige happening in en rond het zwembad.

Geslaagd voor zwemdiploma A zijn de volgende kinderen: Sil Hubertse, Nick Breunesse, Levi Vermeulen, Noura El-sayed, Rizpa van de Vliert, Daymian Inkenhaag, Colin Wolff, Nikki Jansen, Odin Schilte, Richelle vd Fliert, Jitse Blok en Gizem Bayram.

Allemaal van harte met dit mooie resultaat! De zomer komt eraan; geniet ervan en ga lekker zwemmen.

Ook zijn er kinderen met vormen van autisme en volwassen vrouwen die bij de sportschool afzwemmen. De sportschool heeft een speciale zwemles/ zwemmethode voor deze kinderen en heeft meerdere zwemgroepen voor volwassenen.

Foto: Hans Venendaal

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden