5e overwinning op rij voor CKV Reehorst’45

Ook de 5e wedstrijd van Reehorst 1 is in winst omgezet. In een wedstrijd onder lastige omstandigheden werd EKCA met 11-16 aan de kant gezet. Voorafgaand hadden Reehorst 2 en 3 ook al gewonnen tegen dezelfde tegenstander.

De start was voortvarend. De eerste 3 aanvallen werden omgezet in doelpunten. Daarna brak er een periode aan waar Reehorst wat zoekend was. EKCA wist hier goed van te profiteren en kwam op een 6-4 voorsprong. In de laatste 10 minuten voor rust werd de draad weer opgepakt, wat resulteerde in een 7-9 ruststand.

Na rust kwam de Edese ploeg goed uit de startblokken en werd er een gat geslagen van 5 doelpunten. Toch bleef het in de wedstrijd lastig om goals te blijven maken. Gelukkig kampte de thuisploeg ook met dit euvel en werden doelpunten schaarser. Hierdoor kwam de voorsprong nooit meer in gevaar. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een 11-16 eindstand.

Hiermee blijft Reehorst op koers richting het kampioenschap. Volgende week wacht de pittige uitwedstrijd tegen HKC (He), de huidige nummer 3 in de poule. Om 16.15 uur zal er in Hengelo ingefloten worden.