Ckv Reehorst’45 wint ook derde wedstrijd

Selectie Ckv Reehorst'45 tegen Elko

Ckv Reehorst’45 heeft ook de derde wedstrijd van het seizoen in winst omgezet. Elko werd met 11-19 aan de kant gezet.

Op voorhand was Reehorst de favoriet voor de overwinning, maar het was de thuisploeg die het best uit de startblokken kwam. Na enkele minuten hadden ze een 3-1 voorsprong te pakken. Reehorst zette een tandje bij en wist de tegenstander beter te bespelen, waardoor de vroege achterstand werd omgebogen tot een 4-8 voorsprong. In plaats van door te drukken en de wedstrijd te beslissen viel de Edese productie weer wat stil. Hierdoor kreeg de hardwerkende ploeg uit Elim de kans om weer terug in de wedstrijd te komen: 9-10 ruststand.

Na rust werd het aanvalsspel verzorgder en kreeg men verdedigend ook meer grip op de tegenstander. Hierdoor werd in de fase na rust redelijk snel de wedstrijd beslist. Toen het gat geslagen was werd duidelijk wie er met de punten naar huis zou gaan en werd de wedstrijd uiteindelijk beslist op 11-19 en kon de selectie en de supporters die het team naar Drenthe waren gevolgd tevreden naar huis gaan.

Komende week speelt Reehorst weer een thuiswedstrijd. In Ede ontvangt men TOP uit Vroomshoop. Ook hier hoopt het team weer op veel support. Aanvang 15.30 uur. Voorafgaand spelen om 13.50 uur beide reserveteams tegen elkaar.