Ana Upu 2 winnaar Open Koersbalkampioenschap Ede

Foto: Sportservice Ede

Ana Upu 2 winnaar van de Lunterse finale van het Open Koersbalkampioenschap.

Ede – Na een spannende strijd is Ana Upu 2 uit Lunteren kampioen geworden van het Open Koersbalkampioenschap in de Van der Knaaphal in Ede. In de finale wist het team plaatsgenoot Ana Upu 1 te verslaan. Twaalf teams uit de gemeente Ede, Wageningen en Veenendaal deden mee aan het kampioenschap. De finale werd een Lunters feestje.

Het Open Koersbalkampioenschap wordt twee keer per jaar gehouden, één keer in de voorjaarsvakantie en één keer in de herfstvakantie. De organisatie ligt in handen van Sportservice Ede in samenwerking met Jeanne Klok. De lunch was uitstekend verzorgd door Sportcafé Time Out, een van de uitbaters in de Van der Knaaphal. Supermarkt Boni verzorgde een traktatie voor de deelnemers tijdens de lunch.

Het koersbal neemt in populariteit toe. Diverse koersbalgroepen in Ede, Wageningen en Veenendaal verwelkomen graag nieuwe leden. Wie ook graag kennis wil maken met koersbal of daar graag meer informatie over wil hebben kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice Ede via 06 -51 56 15 21

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen