Acrowedstrijden van DOK uit Ede

In Genemuiden van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede aanwezig bij de 5e plaatsingswedstrijd acrogymnastiek. Voor de club uit Ede was het de 3e wedstrijd waar geturnd werd. Het was een prachtige dag.

De dag begon met een geweldig DOK-podium. Het goud was voor Irma Gerritse en Vera Roes met de allerhoogste score van de ochtendwedstrijd. Het zilver was voor Emma Bouwman en Marit Gerritse. Het brons was voor Danique de Jeu en Ipek Yetgin. In deze rond waren er nog twee gouden medailles voor de Edese vereniging. Noémi Nieuwenhuijse, Julia Menzies en Lynne van den Brink mochten op het hoogste podium komen staan. Het laatste goud ging naar Femke Deddens en Charlotte Runhaar. Deze groepen lieten een prachtige choreografie zien en en wonnen dus terecht een medaille.

Ook in de middagwedstrijd waren er podiumplaatsen voor DOK. Cécile Hermans, Anne Bos en Marit Kroesbergen lieten een leuke choreografie zien, zij wonnen hiermee een zilveren plak. die hoog werd gewaardeerd. In dezelfde categorie werden Marith Baan, Tirza Dadema en Lieke van Kleef 3e. Ook zij straalden tijdens hun oefening.

Trainsters Marlou Kruizinga, Sanne Veldhuizen en Jojanneke van der Boom timmeren hard aan de weg in de acro-wereld. Het is dan ook fantastisch om te zien dat dit harde werken beloond wordt met medailles.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen