Tweemaal eremetaal voor DOK-Ede bij acro-wedstrijden

Op zaterdag 11-01-2020 reisde een deel van de acro-gymnasten van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede af naar de 1e plaatsingswedstrijd in Hardenberg.

Voor veel turnsters uit Ede een eerste officiële wedstrijd. Spannend dus maar ook heel leuk. De wedstrijden verliepen goed voor de Edese gymnasten. In een sterk deelnemersveld mochten Dokkers twee maal het ere podium betreden.

Na een strakke, schitterende oefening was er het zilver voor het team van Suus van Buren, Naomi Scherpenzeel en Marit Schrijver. In dezelfde categorie deden ook Lisa van Eck, Marije Bakker en Nazli Yetgin mee. Ook hun oefening kwam goed uit de verf maar was net niet voldoende om in aanmerking te komen voor een podiumplaats.

In een andere categorie was er een verdiende bronzen medaille voor het team van Alisha Bijzet, Demi Weij en Naomi Verschoor. In dezelfde categorie werden Marith Baan, Tirza Dadema en Lieke van Kleef net vierde.

Met 0,1 punt tekort grepen Elise Dekkers en Romeé van’t Hout net naast de medailles. DOK is trots op haar turnsters na deze 1e wedstrijd. Trainsters Sanne Veldhuizen, Marlou Kruizinga en Jojanneke van der Boom kijken al uit naar de volgende plaatsingswedstrijd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen