Heren DOK-Ede succesvol bij de 3e divisie wedstrijd in Emmeloord

Op zaterdag 11-01-2020 was het weer een echt wedstrijddag voor de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede. De heren uit de 3e divisie reisden af naar Emmeloord. De acro-gymnasten gingen op weg naar Hardenberg en de rhönradturners mochten raderen in Wageningen. Het wedstrijdseizoen is weer in volle hevigheid losgebarsten.

In Emmeloord werden knappe successen behaald. In de eerste rond was het direct raak. Siphe Vols turnde zo netjes dat hij de bronzen medaille meer dan verdiende. Ook Jonas Idema turnde een goede wedstrijd, hij werd 9e in een veld van 32 deelnemers. Knap, want beide heren draaien voor het eerst mee in de landelijke 3e divisie.

In de derde ronde turnde ook Sam Onnink voor het eerst in de 3e divisie. Hij draaide oefeningen die zeker thuis hoorden in deze divisie en werd beloond met een 12e plaats.

Daarna was het de beurt aan Robbin Kruizinga en Lodewijk Waanders. Deze heren draaien landelijk al iets langer mee en dit was te zien. Er werden door beide heren schitterende oefeningen geturnd. Uiteindelijk ging Robbin Kruizinga er verdiend vandoor met de gouden medaille en kreeg Lodewijk Waanders het zilver omgehangen.

Trainers Remco Beukhof, Mike Heimel, Daphne Waanders en Wilbert Groeneveld zijn trots op hun turners. Nu kan er hard getraind worden voor de volgende wedstrijden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen