1e herenwedstrijd DOK-Ede goed verlopen

Foto: DOK Ede

Het seizoen is ook voor de heren begonnen. Op zaterdag 30 november stond de eerste wedstrijd van de heren van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede op programma. De turners van de club reisden af naar Enschede. Deze wedstrijd was voor de keuzeoefenstof en de instap niveau 18.

Het spits werd afgebeten door Julian Schimmel en Dennis Hendriks Franssen. Voor Hendriks Franssen was dit de eerste wedstrijd in de keuze oefenstof. Beide heren turnden een goede wedstrijd. In dit niveau waren er veel tegenstanders. Julian Schimmel had moeite om in de wedstrijd te komen maar uiteindelijk turnde hij goed op de andere onderdelen, Schimmel werd 14e. Dennis turnde de sterren van de hemel en werd uiteindelijk zuur 4e. Er zit zeker groei in voor de volgende wedstrijd.

Ook Bas Slemmer en Justin Hendriks hadden grote tegenstand. Slemmer turnde echter zeer stabiel over alle zes de onderdelen. Bij de prijsuitreiking werd dit beloond met de zilveren medaille. Een topprestatie met meer dan 30 deelnemers. Ook Hendriks turnde goed, op rek werd Justin zelfs 1e. Over al de toestellen was Justin 7e.

De trainers zijn zeer tevreden over deze eerste wedstrijd!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen