Leer goed snorkelen bij De Heiduikers

Foto: Heideduikers Ede

Veel mensen genieten enorm van snorkelen; meestal tijdens vakanties.

Wil jij ook snorkelen op je vakantie maar je hebt het nog nooit gedaan? Of je hebt wel gesnorkeld maar het verliep niet echt soepel? Dan is deze cursus van De Heiduikers ideaal!

Snorkelen is meer dan een duikbril opzetten en genieten. Het is fijn om een optimale snorkeluitrusting te hebben en rustig rustig in- en onder water te kunnen blijven; zelfs met een golfje. In de cursus leer je ook hoe  je contact hebt met een buddy, water uit je pijpje houdt, een hoekduik maak en je masker klaart. Je leert handig en veilig snorkelen. Je leert over materialen, communicatie, effectief zwemmen, masker ontdoen van water en meer tips & trucs. Als dat wilt leer je ook zwemmen met vinnen. Ideaal als je op snorkeltrip gaat, voor het spotten van koraal, vissen, dolfijnen en walvishaaien!

Vanaf zondagmorgen 2 november 9:30-10:30 gaan we van start in zwembad De Peppel. In drie maanden krijg je vijf à zes lessen (afhankelijk van wat je nodig hebt) en kan je tussendoor oefenen of met ons meetrainen. Neem je eigen snorkelspullen mee (masker, snorkel & vinnen), meld je aan ([email protected]), betaal maar €75,- en doe mee!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen