CKV Reehorst’45 wint ook derde wedstrijd

Ook na de derde wedstrijd van de competitie heeft Reehorst 1 nog de volle buit binnen. Op bezoek bij Huizen werd een degelijke 13-21 overwinning geboekt.

Na een minuut stilte, vanwege het overlijden van een lid van de vereniging, kwam Huizen gelijk goed uit de startblokken. In een eerste kwartier was Reehorst nog duidelijk op zoek naar een opening in de Huizense defensie, terwijl de gastheren hier minder moeite mee hadden.
Gaandeweg de eerste helft kantelde dit overwicht en werd er gerust bij een 9-10 stand.

Reehorst kwam goed uit de kleedkamer. Dit resulteerde in een gat van 5 doelpunten, wat Huizen niet meer te boven kwam. De scheids floot af bij een 13-21 eindstand. Een mooie stand voor een wedstrijd die duidelijk beter kon.

Volgende week wacht een lastigere klus. Dan treft Reehorst medekoploper Animo. Deze wedstrijd om de kop van de ranglijst zal om 15.30 uur thuis gespeeld worden. Alle aanmoedigingen zijn dan welkom op Sportpark Schuttersveld.