DOK trio acrogym plaatst zich voor de 1/2 Nederlandse Kampioenschappen in Oss

Foto: DOK Ede Acro

Twee acro trio’s van de christelijke gymnastiekvereniging DOK hadden zich geplaatst voor het ONK (Oost Nederandse Kampioenschap) in Hellendoorn.

Het werd een lange dag in Hellendoorn. Voor de twee trio’s was het al een hele prestatie om zich te plaatsten voor het ONK. Spannende voorwedstrijden gingen daaraan vooraf.

In de ochtend liet het eerste trio, dat bestaat uit Romee Krul, Lisa van Eck en Sharon van der Ziel een mooie oefening zien. Het lukte dit trio, door grote concurrentie, net niet om zich te plaaten voor het 1/2 NK/

’s Middag betraden Alisha Bijzet, Marlou Kruizinga en Layra Top voor DOK de wedstrijdvloer. Na de oefening was direct duidelijk dat ze in de top aan het meedraaien waren doordat de oefening vlekkeloos was verlopen. Het spannende wachten begon, was het voldoende voor het 1/2 NK? Het bleek genoeg te zijn, wat een geweldige prestatie van dit trio.

Nu mogen Alisha Bijzet, Marlou Kruizinga en Layra Top zich klaar gaan maken voor het 1/2 NK. Ze doen dit onder leiding van trainster Jojanneke van der Boom. Succes!

Anja van Gemert

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen