Jill Huijbregts geeft clinic bij De Nieuwe Heuvel

Max, Mirthe, Jill, Noa, Thirza & Manouk
Max, Mirthe, Jill, Noa, Thirza & Manouk
Foto: Mable Fotografie

Op de prachtige accommodatie van De Nieuwe Heuvel in Lunteren, thuisbasis van onze rijvereniging en ponyclub, mochten we maandag 1 april jl. Jill Huijbrechts en Lotte Van Os? welkom heten.

Jill, zelf Internationaal Grand Prix amazone, druk met haar YouTube kanaal en oprichter van een eigen kledinglijn, had ergens toch nog wat tijd gevonden om onze ponyclub en rijvereniging eens eventjes onder handen te komen nemen en er werd dan ook stevig getraind. Dit alles terwijl Lotte een heuse ByJill stand had ingericht waar alle fans terecht konden voor de ByJill kleding, zadeldekjes, halsters en noem maar op.

In totaal waren er 4 clinic rondes met telkens 5 combinaties. Het weer zat mee, het zonnetje scheen, dus er werd gereden in de mooie buitenbaan. Om 16:45 verschenen de eerste 5 ruiters in de baan, in witte rijbroeken en ingevlochten paarden en pony’s, waar Jill hen op professionele manier en ieder op zijn of haar eigen niveau verder op weg hielp. Fotografe Mabel Kersten? van Mabel Fotografie? was aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te leggen.

Al met al een succesvolle en oergezellige middag/avond.

(Nog) geen lid, maar wel enthousiast? Je bent altijd welkom om eens te komen kijken en/of een proefles te volgen. Kijk voor meer info op onze website www.denieuweheuvel.nl

Natasja

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen