Zeer succesvolle wedstrijden voor de rhönradturners van DOK uit Ede

Foto: DOK Ede

Op zaterdag 16 maart was het een ware medailleregen voor de rhönradturners van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede. De wedstrijden vonden plaats in sporthal de Vlinder in Wageningen. DOK kwam terug uit Wageningen met 17 medailles, wat een geweldige prestatie. DOK is zeer trots op deze afdeling binnen de vereniging.

DOK doet binnen deze tak van sport uit het turnen mee op alle niveaus. Van de lagere niveaus tot aan de landelijke niveaus. Je kunt binnen DOK dus op de hoogste trede van de sport deelnemen aan wedstrijden. Dit maakt de Edese club heel veelzijdig bij het rhönradturnen.

Op 16 maart was er goud voor Lisanne Hagg, Ferlé Szanto, Eva Melio, Eva Groothedde, Aymée van Aalst en Sterre Roelofs. Al deze deelnemers waren op hun niveau de beste van de dag. Keurige oefeningen lieten ze zien. Rhönradturnen kent 3 onderdelen: rechtuit, spiralen en sprong. Je moet dus op alle drie de onderdelen laten zien dat je de best bent.

Zilver wat er voor: Noura el Sayed, Rose de Man, Kayleigh Duursma, Mei-Yu van Bruxvoort, Gerdien Jansen en Ella van de Giessen

De bronzen medailles werden omgehangen bij: Bo verwey, Amy Dijk, Milou van Aalst, Naomi de Vries en Esther de Jong.

Nu op naar de volgende wedstrijden. Trainsters: Saskia van Bruxvoort, Sanne Romeijn, Mei-Yu van Bruxvoort en Sharon Hoksbergen zij trots op hun pupillen en ze kijken tevreden terug op een mooie wedstrijddag.

Op de foto krijgen de DOK-tunsters zilver en brons omgehangen

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden