Opnieuw medaille voor acro-turnsters van DOK

Foto: DOK Ede

Op zaterdag 19 januari ging een deel van de acrogroep van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede op pad naar Zwolle.

Acrogymnastiek is een aparte tak van sport binnen de turnwereld. Acrogym laat oefeningen op de vloer zien, waarbij het draait om samenwerking, souplesse en gevoel voor muziek en dans. Het is een sport waarbij je ook kunt laten zien hoe gracieus je bent. Het is een mooie sport om naar te kijken.

Gymnastiekvereniging DOK heeft deze tak van sport al jaren in het aanbod. Op 19 januari deden er twee koppels van DOK mee aan de wedstrijd. In de ochtend kwamen Femke Deddens en Charlotte Runhaar de vloer op. Zij straalden op de vloer en liet een goede oefening zien. Ook bij de prijsuitreiking konden de dames stralen want het brons was voor hen.

In de middag kwamen Marije Bakker en Thirza de Groot in actie. Ook zij lieten een goede oefening zien. Door een kleine fout grepen ze net naast de medailles maar bij de volgende wedstrijd maken ook zij zeker kans. Trainers Marlou Kruizinga en Sanne Veldhuizen zijn trots op de koppels, nu weer trainen voor de volgende wedstrijd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen