RUNNERSWORLD NIGHT RUN EDE!

Foto: Ede.nieuws.nl

Samen met atletiekvereniging Climax organiseert Runnersworld Ede op vrijdag 4 januari 2019 de Night Run Ede. Een gezellig loopevenement in het donker met afstanden van ongeveer 5 of 8 kilometer (de keuze van de afstand kan op de avond zelf bepaald worden). We starten 20.00 uur vanuit onze winkel.

Meld je nu aan voor deze Night Run (inschrijfgeld is 10,-): De eerste 100 inschrijvingen ontvangen een gratis hoofdlampje en voor iedereen hebben we een kortings-bon van 20 euro voor nieuwe hardloopschoenen en natuurlijk heel veel fun!
De Night Run is echt een FunRun zonder tijdsregistratie. De winnaar is de meest opvallende en/of ludiek verklede/verlichte deelnemer. Deze ontvangt een GRATIS paar hardloopschoenen dus maak er wat moois van!

De Night Run steunt KiKa met 2,50 per deelnemer. KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Door jouw deelname help je mee om samen de strijd tegen kinderkanker te winnen.

Inschrijven kan in de Runnersworld winkel of per mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen