Zaterdag 24 november: 51e Horaloop

Foto: Climax

Op zaterdag 24 november vormen de heuvels van het Hoekelumse Bos voor de 51e keer de schitterende entourage van de Horaloop.

Deelnemers kunnen zich tot 23 november om 20.00 uur (uitsluitend online) inschrijven voor één van de jeugdlopen of een loop over 5 en 10 kilometer en de 10 Engelse mijlen (16,1 kilometer). Dit jaar is er ook weer een teamwedstrijd. In tegenstelling tot de vorige editie kunnen nu alle deelnemers zich hiervoor inschrijven.

De Bennekomse Bosloop, die op 10 november op het hardloopprogramma stond, wordt volgens organisator CBFB dit jaar niet georganiseerd. De Horaloop, die twee weken later in dezelfde omgeving wordt gelopen, is een goed alternatief!

Inschrijven (uitsluitend online) is mogelijk tot 23 november om 20.00 uur. Het startnummer en de eventuele chip van deelnemers, die vóór 16 november hebben ingeschreven, worden opgestuurd per post. Op de wedstrijddag is inschrijven niet mogelijk.

Het parcours van de 10EM is in verband met de afsluiting van de Weide Veldpad in Renkum gewijzigd.

Race in de race Dit jaar is er weer een “Race in de Race”, een klassement voor teams van 4 of 5 deelnemers bij de 5km, 10km en 10EM. In tegenstelling tot de vorige editie, waarbij alleen Climax-leden aan de teamwedstrijd konden deelnemen, kunnen nu alle deelnemers zich hiervoor inschrijven. Iedere deelnemer moet zich wel gewoon afzonderlijk voor de Horaloop inschrijven en exact dezelfde teamnaam invullen! Voor de drie snelste teams op iedere afstand (4 beste netto tijden worden bij elkaar opgeteld) heeft Runnersworld Ede drie leuke prijzen beschikbaar heeft gesteld.

Gratis meetrainen Vanaf woensdag 7 november kun je 3 weken achtereen gratis meetrainen bij Climax om je goed voor te bereiden op de Horaloop. De training, voor alle leeftijden en alle niveaus, zijn op woensdag 7, 14 en 21 november om 19.00 uur op de accommodatie van Climax.

Voor meer informatie zie www.horaloop.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen