Eenvoudige overwinning vrouwen TweeVV

Foto: Lia van den Eertwegh
Foto: Ede.nieuws.nl

De vrouwen van TweeVV troffen de collega’s van het tweede team en boekten een eenvoudige overwinning, het werd 4-0.

Beide teams van TweeVV kwamen gehandicapt aan de start door de afwezigheid van geblesseerde spelers. Hun plaatsen werd ingevuld door Emma Cost van meisjes A1 in het eerste, en in het tweede team Demi Radstaat en Esmee van Asselt uit het jonge derde team.

In de beide eerste sets was het eerste team heer en meester, de aanval en de servicedruk waren te sterk voor de vrouwen van het tweede. In de derde set gaf dames 2 meer tegengas zodat de vrouwen van het eerste alert moesten blijven om de winst veilig te stellen. Ook de jonge Emma kreeg wat speelminuten waarin ze zich kon laten zien.

In de laatste set maakten de vrouwen te veel fouten en dames 2 nam brutaalweg een voorspong. En ook al kwam het eerste weer langszij, dames 2 bleef gevaarlijk en zette haar tanden erin. Daarbij was een belangrijke rol weggelegd voor de invallers Esmee en Demi. Uiteindelijk won het eerste toch met 25-18 deze set, onder meer door slim spel van Maartje Groeneveld en Laura Dijkstra.

Programma

Beide TweeVV-selecties zijn even vrij. De vrouwen spelen weer op donderdag 8 maart, tegen het Arnhemse Agilitas, om 20.45 uur in sporthal Valkenhuizen en zaterdag 10 maart, om 16.45 uur thuis in ’t Riet, is de tegenstander het Otterlose BSVO. De mannen spelen op 10 maart op dezelfde tijd thuis tegen Toesj uit Heteren.

Lia van den Eertwegh

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden