Radio Gelderland 8 juli live vanuit Hoenderloo

Foto: Marcel van Engelenburg
Foto: Ede.nieuws.nl

Zes weken lang trekt Radio Gelderland de provincie in. IJs en weder dienende zenden we zaterdag 8 juli tussen 10.00 en 18.00 uur live uit vanaf Vakantiepark De Miggelenberg in Hoenderloo.

Wat kun je verwachten? In ieder geval het gezellige radiospel van Jan de Hoop en het Prikbord van Gelderland Helpt. Radioverslaggever René Arendsen haalt de laatste nieuwtjes op in de omgeving.

Win een Jan de Hoop mok

Van 10.00 tot 12.00 uur presenteert Jan de Hoop ‘De Hoop op Zaterdag’ met vaste onderdelen zoals het gezellig radiospel Geen Ja, Geen nee, waarbij jij kans maakt op de unieke Jan de Hoop mok.

Geef een taart weg

Marel van Steenbergen ontvangt van 12.00 tot 14.00 uur in de uitzending van Gelderland Helpt gasten met bijzondere hulpvragen. En jij kunt iemand bedanken door een taart aan te vragen. Of heb jij of jouw vereniging hulp nodig? Misschien wil jij juist iets aanbieden? Kom dan naar het Prikbord van Gelderland Helpt en laat je boodschap achter.

Schuif aan in Café Gld

Als afsluiting ben je van 14.00 tot 18.00 uur welkom bij Café GLD met Bastiaan Boog.

Tips?

Heb je tips uit en over Hoenderloo voor radioverslaggever René Arendsen? Stuur een berichtje via de app van Omroep Gelderland en wie weet komt jouw tip in de uitzending!

 

Foto: Marcel van Engelenburg

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden