Gelderse streken zoekt twee jonge avonturiers

https://www.youtube.com/watch?v=CtFQAuwd4NY

Voor de campagne ‘Groot Gelders Avontuur’ is Gelderse streken op zoek naar twee avonturiers die in de maand juli de regio’s Veluwe, Regio Arnhem, Rijk van Nijmegen, Rivierenland en Achterhoek gaan ontdekken bij de meest supercoole attracties, spannende kastelen en uitdagende klimbossen.

De avonturiers worden op de voet gevolgd door de camera, zodat heel Nederland online van hun avonturen in de Gelderse streken kan meegenieten.

De zoektocht

De zoektocht naar twee energieke, nieuwsgierige kinderen tussen zes en twaalf jaar start met een video-oproep van Jochem van Gelder. Kinderen die vol vragen zitten en deze zomer op Groot Gelders Avontuur willen, kunnen zich vanaf nu aanmelden op grootgeldersavontuur.nl.

Ze kunnen daarbij een filmpje van zichzelf uploaden om te laten zien waarom juist zij deze zomer een van onze ‘grote kleine avonturiers’ moeten worden.

In samenwerking met een castingbureau wordt een selectie van zestien kinderen gemaakt die wordt uitgenodigd voor een castingdag met Jochem van Gelder op 17 juni 2017 in Burgers´ Zoo. Op deze dag worden de uiteindelijke twee avonturiers gecast.

Het avontuur

De twee kinderen die het Groot Gelders Avontuur aan mogen gaan, gaan in de maand juli gewapend met hun meest brandende vragen, tezamen met een cameraploeg op pad in de Gelderse streken.

Zij krijgen daar bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen in de dierentuin, mogen op safari met de boswachter en ontdekken hoe ridders hun forten en kastelen bewaakten. En natuurlijk krijgen zij antwoord op al hun vragen!

Hun grootse avonturen worden vastgelegd in een videoserie die de hele zomer online is te volgen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden