Circus Freiwald komt naar Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Het Nederlands familiecircus Freiwald is binnenkort na een lange tijd weer in Ede. Een afwisselende en vooral sfeervolle show met veel dieren, acrobaten en Clown Chef-Rie als publiekslieveling.

Het circus staat op het parkeerveld van Boerderij Hoekelum aan de Edeseweg 122.

‘Een reis rond de wereld in 120 minuten’, zo luidt de titel voor de geheel nieuwe show. Op komische wijze belandt clown Chef-Rie, Jeffrey, samen met het publiek in spannende avonturen op bijzondere plekken. In razendsnel tempo wisselen de optredens elkaar af, en worden onder andere Spanje, Afrika en Walt Disney World bezocht.


Alle optredens worden verzorgd door de Familie Freiwald zelf, en dat is met gepaste trots een ware topprestatie te noemen. Ieder beheerst meerdere circusdisciplines, van (lucht)acrobatiek tot het liefdevol presenteren van verschillende circusdieren. Onder andere Spaanse stieren, kamelen, lama’s, paarden en honden behoren tot het waardevolle dierenbestand.
De voorstelling wordt gepresenteerd in een gezellige, compacte circustent waarbij de beleving en het contact met het publiek centraal staan. Alle acts lijken aanraakbaar dichtbij, dat zorgt samen met een ultramoderne lichtinstallatie voor circussfeer in zijn beste vorm.
Tijden

De voorstellingen zijn van vrijdag 2 tot en met vrijdag 11 juni te zien op de volgende tijden:

– Vrijdag 2 juni en vrijdag 9 juni om 16.30 uur (familiedagen)
– Zaterdag 3 juni en zaterdag 10 juni om 16.30 uur
– Zondag 4 juni en zondag 11 juni om 14.00 uur.
– Maandag 5 juni (2e Pinksterdag) om 14.00 uur.
– Woensdag 7 juni om 15.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden