Explosie van kleur in galerie van Cultura

Van 5 juli t/m 5 september is Distrikt Seven ‘Street’ Art Exhibition te zien

EDE – Deze zomer toveren we Cultura om tot een explosie van kleuren en creativiteit met de Distrikt Seven “Street” Art Exhibition. Van 5 juli tot en met 5 september kunnen liefhebbers van street-art en graffiti hun hart ophalen bij deze bonte expositie, georganiseerd in samenwerking met Astrant.

Gedurende acht weken worden de galeriewanden gesierd door de werken van Sander Valentijn en Jemma Meekhof. Dit artistieke duo runt samen een label/galerie genaamd Distrikt Seven in Arnhem en de tattooshop Mindfull Tattoos.

De kunstwerken van Sander en Jemma zijn meer dan kleurrijk; ze zijn ronduit psychedelisch. Hun kunst kenmerkt zich door het gebruik van fluor kleuren, diepgaande ontwerpen en een breed scala aan mediums, waaronder canvas, kleding en miniaturen. Bezoekers kunnen zich verheugen op een visueel spektakel.

Over de kunstenaars:

Sander Valentijn is een veelzijdige kunstenaar en ondernemer uit Arnhem. Samen met Jemma Meekhof beheert hij Distrikt Seven, waar ze zich richten op kunst, graffiti en het bedrukken van kleding. Sanders artistieke reis begon al op jonge leeftijd met schilderen en graffiti, wat resulteerde in een unieke stijl vol levendige kleuren met invloeden uit graffiti en psychedelische kunst. Naast tatoeëren en graffiti spuiten, houdt Sander zich tegenwoordig ook bezig met het maken van beelden en sculpturen.

Jemma Meekhof is geboren en getogen in de buurt Klarendal in Arnhem. In haar tattoostudio zet ze dagelijks tatoeages en brengt ze haar creatieve visie tot uiting op jassen, tassen en schoenen in de vorm van gepersonaliseerde kunst op aanvraag.

Wijk 7

Hun samenwerking Distrikt Seven staat voor “wijk 7”, de buurt Klarendal waar Distrikt Seven gevestigd is. De samenwerking heeft niet alleen geleid tot een succesvolle onderneming, maar ook tot een vruchtbare artistieke samenwerking die zich uit in o.a schilderijen en muurschilderingen.

Meer informatie over Sander, Jemma en hun werk is te vinden op hun website: www.distriktseven.com.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen