Proeven en beleven tijdens het Food & Fun Street Festival

Foto: FFSF

Gezellige foodstreekmarkt op het World Food Center-terrein

EDE – Op zaterdag 13 juli vindt de derde editie van het Food & Fun Street Festival plaats in en achter de Mauritskazerne op het World Food Center-terrein in Ede.

Op dit gezellige festival kunnen bezoekers genieten van de heerlijke smaken uit de regio, er zijn foodtrucks en er is lekkere muziek en gezelligheid. Ook voor kinderen is het Food & Fun Street Festival een leuk uitje. Het festival duurt van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang en parkeren zijn gratis.

Bezoekers vinden een breed aanbod van lokale boeren en producenten en innovatieve start-ups waaronder: Vegan Burger Brothers, PuurDichtbij en Remeker kaas. Ook zijn er rondleidingen en stellen diverse gebouwen op het World Food Center-terrein zich open voor bezoekers zoals Akoesticum, de Stingerbol en de kas van de Nederbanaan. In de Mauritskazerne kunnen bezoekers zelf een 360 graden Tasting Experience beleven.

Koken, spelen en muziek

Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten zoals springkussens, een ballenbak, een ballonnenclown en nog veel meer. De hele dag zullen lokale singer-songwriters optreden op het Poppodium van Astrant. Ook voor culinaire inspiratie ben je op zaterdag 13 juli aan het goede adres. Want als klap op de vuurpijl verzorgt TV-kok Pierre Wind de hele dag knettergekke kookworkshops!

De initiatiefnemers

De Food & Fun Street Fair is een initiatief van De Mauritskazerne, gemeente Ede en World Food Center. Het World Food Center is een nieuw stadsdeel van Ede dat helemaal om voedsel draait en waar wonen, werken en beleven bij elkaar komen. Dit nieuwe levendige gebied is dé plek voor leuke en smakelijke festivals zoals het Food & Fun Street Festival! ­­­­­­­

Het hele programma is te vinden op https://foodenfunede.nl/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen