BOVAG Nationale Autowasdag 2024: Carwash & Co wast voor Stichting ALS Nederland

Foto: BOVAG

De BOVAG Nationale Autowasdag komt er weer aan!

Op zaterdag 29 juni 2024 zet Carwash & Co met alle drie de vestigingen (Ede, Veenendaal en Doetinchem) zich in voor Stichting ALS Nederland. De Nationale Autowasdag is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in het weekend voor de start van de zomervakantie. Het is dé kans voor consumenten om hun auto te laten wassen en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Doe mee en steun Stichting ALS Nederland

De zenuw-/spierziekte ALS is een meedogenloze aandoening waarbij spieren één voor één uitvallen, inclusief de ademhalingsspieren. Gemiddeld overlijden mensen binnen drie tot vijf jaar na de eerste symptomen. In Nederland krijgen jaarlijks zo’n 500 mensen de diagnose ALS. Helaas is er nog geen medicijn beschikbaar, en daarom is wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van deze ziekte van groot belang. Stichting ALS Nederland zet zich hiervoor in en financiert ook projecten die de kwaliteit van zorg en leven voor ALS-patiënten verbeteren.

Blinkend schone auto

Erik Stern, branchemanager Autowas- en Poetsbedrijven bij BOVAG, benadrukt het belang van de Nationale Autowasdag: “Door op zaterdag 29 juni je auto te laten wassen bij Carwash & Co kun je een belangrijke bijdrage leveren aan medisch onderzoek en de ondersteuning van mensen met ALS en hun naasten.  De volledige opbrengst van deze dag gaat naar Stichting ALS Nederland, dus iedere wasbeurt telt. En dan ga je ook nog met een blinkend schone auto huiswaarts.”

Voor meer informatie over de Nationale Autowasdag bezoek je https://bovagnationaleautowasdag.alsacties.nl.

Carwash & Co heeft drie grote indoor carwashes gevestigd in Ede, Veenendaal en Doetinchem. De wasstraten zijn milieuvriendelijk, veilig én snel.

Bij Carwash & Co was je duurzaam: er wordt gewassen met gerecycled water, biologisch afbreekbare shampoo, en bovendien wordt de stroom opgewekt door zonne-energie. www.carwashco.nl

ALS-A5 flyer BOVAG

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen