Formatie ‘At Once’ on tour

Foto: Stichting Recreatie Veluwe & Vallei

EDE – Op vrijdagavond 14 juni aanstaande is de oude kerk van Ede het decor voor een door Stichting ‘Muziek voor Elkaar’ georganiseerd concert.

Muzikale medewerking wordt verleend door ‘At Once’, het muzikale Urker zangtrio bestaande uit Jaap Kramer, Jacob Schenk en Marco Hoorn. De mannen combineren Klassieke gospels met speciaal voor de groep geschreven stukken. Afwisseling, ontroering, herkenning en muzikale verrassingen kunnen bezoekers van hen verwachten. Als bijzondere gast zal Tenira Sturm, mezzosopraan optreden. Muzikaal worden zij begeleid door het Trio Lenselink wat bestaat uit Sylvia Maessen – contrabas, Mark Wester – slagwerk en Jan Lenslink piano.

Naast de Urker formatie zal het programma verder worden opgeluisterd door het bekende mannenkoor ‘Ichthus’ o.l.v. Martin Zonnenberg. Het koor, bestaande uit ruim 150 leden, kenmerkt zich door een grote gedrevenheid om met elkaar te zingen; stoer, uitbundig of teder, ingetogen, het is een beleving die je niet meer loslaat.

Het programma bestaat naast de koorzang uit instrumentale soli en samenzang.

De avond begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. De toegang aan de kerk bedraagt €10 en kinderen t/m 12 jaar betalen €5. Een gezinskaart kost €15. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koopjekaartje.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen